Retourbeleid

Als iets nou niet is zoals je had verwacht.

Dan stuur je het gewoon terug. Daar zullen we niet heel moeilijk over doen. Sterker nog wij betalen vaak de verzendkosten ook nog eens voor je. 

Het kan wel eens gebeuren dat je een product hebt gekocht waar je toch niet heel erg blij mee bent als je het echt in je handen hebt. Je wilt het eigenlijk terugsturen. Dat kan en vaak doen we er niet te moeilijk over. We hebben een paar voorwaarden welke we je hier uitleggen.

  • Het artikel is niet gemonteerd geweest, mits anders afgesproken. We kunnen simpelweg niet garant staan voor ieder zijn montagetalenten. 
  • Nieuwe artikelen zitten in de originele verpakking. Nieuwe artikelen bestellen we vaak apart voor je. Als hij dan uit de verpakking is gehaald kunnen wij er ook niks meer mee en we willen echt niet moeilijk doen, maar wij zullen dan soms de artikelen ook weer terugbrengen bij onze leverancier. Die verwachten dan ook de originele verpakking weer terug. Maar we kunnen wel met je overleggen om tot een gezamenlijke oplossing te komen.
  • Eerst willen we graag het artikel terug alvorens we overgaan tot terugbetalen. Helaas zijn we genoodzaakt dit zo te doen omdat niet iedereen zich aan de afspraken wil houden.
  • Je echt het verkeerde hebt besteld. Dat kan een keer gebeuren en is heel vervelend. Onze ervaring is dat we ook dan nog wel eens over ons hart strijken hoor, maar dat lukt niet altijd. Stel je wil echt een zwart dashboard hebben en je bedenkt je later dat het toch grijs moet zijn, ja dan kunnen wij niet opdraaien voor de verzendkosten. 
  • Na 31 dagen of later kunnen we niks meer voor je betekenen. We houden een wat langere termijn aan dan de wettelijke 14 dagen, maar na 31 dagen houdt het voor ons op. We stellen dat je binnen 30 dagen mag aangeven iets retour te sturen, daarna niet meer. Waarom zul je dan denken? Heel simpel we weten niet wat er met het artikel is gebeurd in de tussen tijd en daar kunnen en willen we niet garant voor staan.

Voldoe je aan de bovenstaande voorwaarden? Dan is het tijd dat je contact met ons opneemt over het terugsturen, je krijgt van ons dan een mail met een retourticket. Die plak je dan op de doos en brengt hij bij de post. Daarvoor hoef je niks te betalen. 

Heb je nog vragen? Neem vooral contact met ons op.

© 2014 - 2024 Garage80 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel