Privacy verklaring

Samenvatting

Hieronder lees je de belangrijkste punten van Garage 80 's privacy policy. Wat staat hierin? In ons privacy policy hebben wij vastgelegd wat wij wel en niet met persoonlijke gegevens doen.

In een aantal gevallen hebben we enkele gegevens van je nodig. Wil je bijvoorbeeld onze digitale nieuwsbrief ontvangen? Dan hebben we je e-mailadres nodig om je deze toe te sturen. Als je een bestelling plaatst op www.garage80.nl dan hebben we uiteraard je adresgegevens nodig zodat we het pakketje thuis bij je af kunnen leveren.

Garage80 gebruikt je gegevens alleen voor interne doeleinden om onder andere onderzoek te doen naar het klantgedrag ter verbetering van onze dienstverlening. Garage80 verkoopt nooit persoonlijke gegevens aan andere partijen zonder jouw toestemming. Bij de verwerking van persoonsgegevens moeten we soms (sub) bewerkers inschakelen. Zoals bijvoorbeeld Post NL en Paypal om jouw bestelling te verwerken. Met deze (sub) bewerkers maken we goede afspraken over de bescherming en beveiliging van jouw persoonsgegevens. Tot slot worden alle persoonsgegevens die we opslaan, veilig bewaard in een database. We bewaren de gegevens 7 jaar. Het gaat dan om NAW gegevens, email adres, telefoonnummer.

Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding

Wij zijn er van bewust dat je vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we je weten welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee jouw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt je precies hoe wij werken. Dit privacybeleid is van toepassing op de produckten en diensten van Garage80. Je dient zich ervan bewust te zijn dat Garage80 niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft je aan het privacy beleid te accepteren.

Garage 80 respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

 

Ons gebruik van verzamelde gegevens

Onze gegevens

Garage 80 Achterbos 14 5721SW Asten telefoonnummer 06 11023164

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Garage 80 of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Cookies
Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.
Deze website maakt gebruik van 'cookies' (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Garage80 of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties welke wij gebruiken ten behoeve van onze webwinkel. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van het doel van de betreffende applicatie en zullen niet verder verspreid worden. Verder kan in enkele gevallen de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Cookies uitzetten
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

Garage80

info@garage80.nl 

Klachten

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan online via www.autoriteitpersoonsgegevens.nl

Taalkeuze

Aanbieding

MecaTech DR2 Rust Releaser € 9,95 € 8,95
© 2014 - 2021 Garage80 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel